Kunst en Cultuur hoog in het vaandel bij the Rich and Famous

Date

In de namiddag van 10 juli vierden we op onze school een bijzondere afsluiting van de jaarlijkse projectweek. Dit keer volledig in het teken van alle facetten van kunst & cultuur. Het centrale thema: ‘Rich and Famous’. Ruim 200 leerlingen van het eerste en tweede jaar lieten hun kwaliteiten zien. Ware kunststukjes en fraaie performances op maar liefst 15 podia in en rondom onze school. Begeleid door ruim 80 docenten en medewerkers. 

Ruim 300 bezoekers!

De onderbouwleerlingen hebben zich ondergedompeld in de werelden van film, theater, freerunning, mode, decorbouw, stopmotion, grime, licht en geluid, moderne dans, techniek, schilderwerk, fotografie, aankleding, muziek en levende standbeelden. Dat kunst & cultuur leeft op onze vmbo school blijkt wel uit de grote opkomst. Meer dan 300 ouders/verzorgers kwamen langs om de optredens te bewonderen en te genieten van allerlei culinaire hoogstandjes. De reacties waren erg positief.

De projectweek 2024 was niet mogelijk geweest zonder de hulp van Meeuw jonge theatermakers, het Fries museum, Kunstkade, Keunstwurk, Filmhub en alle medewerkers van Aeres VMBO Leeuwarden!